Voorwaarden

Artikelen kopen bij Mini Bini Kinderkleding

Er is sprake van een wettelijke overeenkomst als de koper opdracht heeft gegeven aan Mini Bini Kinderkleding om artikelen te leveren.

Mini Bini Kinderkleding behoudt zich het recht om de overeenkomst te ontbinden als de voorwaarden niet in acht worden genomen.

Binnen afzienbare tijd na bestellen wordt er een orderbevestiging via de e-mail toegezonden. De verzendkosten en het totaalbedrag staan hier vermeld, net als de betaalgegevens.

Vermeld altijd het ordernummer bij je betaling, mocht dit ontbreken dan kunnen wij je bestelling niet verwerken.

De bestelde artikelen worden 5 dagen vastgehouden in afwachting van de betaling. Mocht de betaling binnen deze tijd achterwege blijven, dan wordt er een herinnering betaling verstuurd om binnen 5 dagen te betalen. Als hierna alsnog de betaling uitblijft dan zal dit worden gezien als een annulering van de bestelling. Je kunt dit voorkomen door een mailtje te sturen dat de betaling iets later is.

Bestelling annuleren

Indien je de bestelling wilt annuleren is dat absoluut geen probleem, wel willen we hier graag van op de hoogte worden gesteld via de e-mail binnen 24 uur.

Bestelling retourneren

Binnen 7 dagen na ontvangst van de betaling is het mogelijk de bestelling (of een gedeelte hiervan) terug te brengen of terug te sturen naar ons adres. Het aankoopbedrag van de bestelling of een gedeelte hiervan zal binnen 14 dagen worden teruggestort. De verzendkosten van de bestelling worden niet teruggestort!

De artikelen die worden teruggestuurd dienen in dezelfde staat te zijn als dat ze opgestuurd zijn door ons. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen we het aankoopbedrag niet retourneren. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen kosten, dit gebeurd tevens op eigen risico.

Mocht je iets willen terugsturen:

- Stuur een e-mail dat je producten wilt terugsturen / terugbrengen
- Maak een briefje met je naam, het bestelnummer en je bankrekeningnummer en doe dit bij de artikelen.

- E-mail wanneer je wilt langskomen of verzend het met bijv. TNT post.

Wij van Mini Bini Kinderkleding zullen niet moeilijk doen als je kinderkleding of andere artikelen wilt retourneren, de tevredenheid van onze klanten staat voorop.
(haarspeldjes, broche`s, bedrukte artikelen, in opdracht gemaakte artikelen en afgeprijsde artikelen of artikelen gekocht tijdens acties kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild worden.)


Levering

Levering vind plaats binnen 2 werkdagen nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Er kan op twee manieren geleverd worden:

- De bestelling kan worden opgehaald op het eerder genoemde adres. Gelieve eerst een afspraak te maken via de e-mail.
- De bestelling wordt verzonden via de TNT post of een andere koeriersdienst.

Mini Bini Kinderkleding is in geen geval aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending.

Verzend-en afhandelkosten

De verzend-en afhandelkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van de producten die besteld worden. Dit geld voor verzending binnen Nederland.


Mini Bini Kinderkleding houdt zich het recht voor deze kosten aan te passen. De definitieve verzend-en afhandelkosten worden in de bestelbevestiging genoemd.

Cadeaubonnen

Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Iedere cadeaubon wordt slechts éénmaal verstrekt.

De klant dient de cadeaubon zorgvuldig te bewaren. Er vindt geen vergoeding plaats in geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies.
Alleen originele cadeaubonnen en cadeauboncodes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Mini Bini Kinderkleding te worden overgelegd.
Mini Bini Kinderkleding behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon of (e-mail met) cadeauboncode en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
Iedere cadeaubon is na uitgifte van de cadeaubon om veiligheidsredenen één jaar geldig. Indien de houder van de cadeaubon na deze termijn zijn cadeaubon wil besteden, dient deze persoon contact op te nemen via info@minibini.nl.
De waarde, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de cadeaubon.
Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en zijn uitsluitend te verzilveren voor alle aangeboden producten, met uitzondering van de cadeaubonnen, op www.minibini.nl, inclusief BTW, inclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
Het volledig vermelde bedrag dient in één keer te worden besteed. De restwaarde van de cadeaubon kan niet worden gebruikt voor volgende bestellingen en zal komen te vervallen. De kortingsbon kan eenmalig worden ingewisseld.
Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.
Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik (geldigheid) van de cadeaubon wordt ontzegd.
Het is niet toegestaan cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
Mini Bini Kinderkleding aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die door het gebruik, dan wel niet kunnen gebruiken van cadeaubonnen ontstaat.

Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Mini Bini Kinderkleding zal wijzigingen tijdig aankondigen op de website. Wij raden u aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.

Haarspeldjes, broche`s en sieraden

De haarspeldjes, broche`s en sieraden zijn zeer kwetsbaar, en bevatten kleine elementen en zijn dus niet voor kinderhandjes bestemd.
LET OP: laat kinderen nooit met de speldjes en/of sieraden slapen!!!
Wij maken de speldjes en broche`s met veel nauwkeurigheid en zorg, maar Mini Bini Kinderkleding is na verzending niet meer verantwoordelijk voor het losraken van elementen.

Overig

Mini Bini Kinderkleding houdt zicht het recht voor deze voorwaarden ten alle tijde aan te passen.

Privacy verklaring

De persoonsgegevens die in het bezit zijn gekomen van Mini Bini Kinderkleding zullen met zorg en vertrouwelijk worden behandeld.
Niet anders dan het doel waarvoor ze dienen zullen ze gebruikt worden, denk aan het versturen van de nieuwsbrief en om de bestelling gereed te maken. Ze zullen dus alleen gebruikt worden tbv de bedrijfsvoering van Mini Bini Kinderkleding.

Wij hebben passende maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben wij bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;
-Technische maatregelen voor de bescherming van de persoonsgegevens op onze computers zoals firewall, virusscanner, gebruikersnaam en wachtwoorden.
-Wij bewaren papieren orders en gegevens in een afgesloten kast.
-Onze telefoons zijn beveiligd met gebruikersnaam en wachtwoord.


Om de website zo overzichtelijk mogelijk te houden houden wij bij een combi-maat de kleinste maat aan. Dit om de pasvorm van de artikelen zoveel mogelijk te waarborgen.

Prijswijzingen en typefouten voorbehouden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2023 Mini Bini Kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel